Alle systemen en netwerken zijn online. Lees meer

×
×

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel MVO, staat bij ict MADE hoog in het vaandel. Wij staan graag midden in de samenleving. Het sponsoren behoort een samenwerking te zijn en geen eenrichtingsverkeer. Om die reden ondersteunen wij MVO-initiatieven in Eindhoven en omstreken die in verbinding staan met onze ICT-klanten.

MVO is nauw verbonden met onze ICT

Betrokken zijn zit in ons DNA en staat centraal in onze duurzame en menselijke aanpak. Daarom richten wij ons niet alleen op ICT, maar ook op MVO. Wij dragen bij aan de United Economy en ondersteunen initiatieven op het gebied van zorg, cultuur, jeugd en sport.

Wij staan ook klaar voor u!

Wilt u meer weten over ons MVO of onze ICT-oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 026 – 37 000 82. Wij staan voor u klaar met onder andere SaaS-oplossingen, ICT beheer en telefooncentrales in de cloud. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij zorgen voor een oplossing op maat die perfect bij uw organisatie past.

 

 

Zorg

De zorg is een onmisbare sector in onze samenleving. Daarom ondersteunt Diabolo ICT diverse MVO-projecten in deze sector:

    Sinds 2012 zijn wij lid en actief binnen het bestuur van het Ronald McDonald Breakfast Businessclub. We proberen initiatieven te ontplooien voor meer ondersteuning voor ’t Huis Arnhem.
    Stichting Leergeld Arnhem. Deze stichting zet zich in voor kinderen die niet beschikken over alledaagse middelen om mee te komen op school en/of in het sociaal domein. Het hebben van een pc is één van die middelen die wij tezamen met een partner, middels een kringloopproject van gebruikte hardware, proberen te realiseren voor ieder kind.
    Stiching gaandeweg. Deze stichting verzorgt korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Een prachtig doel, waar wij graag een steentje aan bij dragen.