Notice: Undefined variable: pid in /home/ictmade1/domains/ictmade.nl/public_html/connection/inc.Page.class.php on line 109
Vennoten ictMADE | IctMADE

Alle systemen en netwerken zijn online. Lees meer

×
×

Wie zijn wij.

ICT Made is in 2010 opgericht en is een samenwerking tussen een aantal kleine zelfstandige automatiseerders en internet specialisten.
Om ons heen zagen we het al gebeuren. Een steeds grotere wirwar aan allerlei disciplines en technieken die ontstonden in de ICT.
We besloten daarom als DECA, DIStec en Wizzardnet een poging tot bundeling van onze krachten te wagen.

Bij veel zaken die wij toch al behartigden bij onze klanten werden we vaak door de vele verschillende dienstverleners van het kastje naar de muur gestuurd. Dat kostte teveel tijd en moest beter kunnen.
Een aantal hosting- en clouddiensten die we eerder uitbesteedden zijn we in eigen beheer gaan opzetten en optimaliseren.
We hebben voor ons compacte serverpark inmiddels een mooie plek in het datacenter van EcoRacks in de wijk Achtse Barrier Eindhoven gevonden.

Met een aantal registrars en systeemhuizen goede afspraken gemaakt betreffende connectiviteit, hosting en registratie.
Het doel was om meer duidelijkheid bij onze eigen klanten te brengen en de lijnen zo kort mogelijk te houden, zodat we allemaal effectiever konden werken.
Maar je kunt zelfs dan niet alles doen voor je klant. Om die reden onderhouden we een goed netwerk van specialisten om ons heen, die we waar nodig kunnen inzetten.
Uiteraard nog steeds ICT Made als centrale aanspreekpunt voor alle zaken aangaande de bedrijfsautomatisering.

Dat pakte goed uit. We groeien elk jaar een beetje, maar belangrijker is dat we een goed overzicht hebben en onze bestaande klanten tevreden zijn. Als daarbij de wederzijdse resultaten ook nog meewerken hoor je niemand klagen.

Wie weet, kunnen wij ook voor uw bedrijf iets betekenen in de nabije toekomst!